Ons duroc vlees

Duroc D’olives varkensvlees

Voor ons varkensvlees kiezen we resoluut voor het ras Duroc d’Olives. Ons varkensvlees komt van

De smaak en sappigheid van het Duroc d’Olives ras wordt bekomen dankzij het gebruik van pure grondstoffen (zoals tarwe, gerst, mais, en soja). Als bron voor vetstoffen krijgen DUROC D’OLIVES varkens olijfolie. 

Olijfolie wordt in de medische wereld geprezen omwille van zijn gezonde vetzuursamenstelling. Het gebruik van olijfolie in het dagelijkse rantsoen heeft een rechtstreekse invloed op de gezondheid van de consument en een positief effect op  hart- en bloedvaten.

DUROC D’OLIVES varkensvlees is van Belgische bodem en voldoet aan de strengste normen inzake voedersamenstelling, rassenkeuze, traceerbaarheid, bioveiligheid, gezondheidsmanagement  en het dierenwelzijn.

DUROC D’OLIVES op het bord onderscheid zich door de smaak, sappigheid en het mooi bruin bakken.

Copyright 2017 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk