Bestel hier uw vlees

Na u het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging.

Afhalen:
Op dinsdag 25/12 en dinsdag 01/01 worden de bestellingen afgehaald aan de witte zijdeur.Graag tijdig bestellen!Voor de kerstdagen: voor 20/12Voor de nieuwjaarsdagen: voor 27/12Na deze dagen kunnen wij geen bestellingen meer aanvaarden.Denk goed na over uw bestellingGelieve geen wijzigingen aan te brengen aan de menu’s of schotels.Wij aanvaarden bestelling in de winkel, via telefoon of via mail info@delies-


Waarborg

Er word een waarborg aangerekend bij het gebruik van materiaal. Deze wordt u terugbetaald bijinlevering van het materiaal in oorspronkelijke staat met afhalingsbon (dit om misverstanden tevoorkomen).


Allergenen

Indien u vragen hebt over de allergenen kan u ons altijd telefonisch contacteren (056/774359).
De samenstelling van de producten kunnen altijd wijzigen.

Menu 1

(enkel verkrijgbaar vanaf 2pers.)
Bij ieder menu zijn winterse groentjes en 5 kroketjes per persoon voorzien

Feestmenu €25 per persoon

Feestmenu €25 per persoon

4 bladerdeeghapjes
-
Trostomatensoep met balletjes
-
2 kaaskroketjes
-
Ovengebakken kalkoen of
Beenham Duroc d’olives
-
Chocomousse met crispy parels

€ 25 / persoon
pers.

Menu 2

(enkel verkrijgbaar vanaf 2pers.)
Bij ieder menu zijn winterse groentjes en 5 kroketjes per persoon voorzien

Feestmenu €31 per persoon

Feestmenu €31 per persoon

4 bladerdeeghapjes
-
Winterse pompoensoep met
gedroogde ham snippers
-
Carpaccio van wit-blauw of
Sint-Jacobschelp “Delies”
-
Varkenshaasje Duroc d’olives of
Stoofpotje van jonge kalkoen
-
Ijs “pateeke”
(Vanaf 4pers. Is het mogelijk om een buche te verkrijgen)

€ 31 / persoon
pers.

Menu 3

(enkel verkrijgbaar vanaf 2pers.)
Bij ieder menu zijn winterse groentjes en 5 kroketjes per persoon voorzien

Feestmenu € 37 per persoon

Feestmenu € 37 per persoon

Mousse van Duroc d’Olive,


Warm gerookte zalm met graantjes mosterd


Carpaccio van wit-blauw en mousse van geitenkaas


-


Scampi Diabolique of


Tongrolletjes in culinaire witte wijnsaus


-


Kervelsoep met gerookte zalmsnippers


-


Wild ragout van hinde of


Stoofpotje van varkenswangetjes


-


Ijs “pateeke”


(Vanaf 4pers. Is het mogelijk om een buche te verkrijgen)

€ 37 / persoon
pers.

Menu 4

(enkel verkrijgbaar vanaf 2pers.)
Bij ieder menu zijn winterse groentjes en 5 kroketjes per persoon voorzien

Wildmenu € 35 per persoon

Wildmenu € 35 per persoon

Plankje met verschillende wildpatés, foie gras,
bijpassend confituur en krokantjes
-
Veloute van boschampignons
-
2 kroketjes van wild of garnaalkroketjes
-
Wilde eendenborst of
Hertentournedos
-
Dessertbordje

€ 35 / persoon
pers.

Winkelmandje

0
Geen items in winkelmandje

Totaal: € 0

Copyright 2017 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk