Bestel hier uw vlees

Na u het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een mail ter bevestiging.

Afhalen:
Op dinsdag 25/12 en dinsdag 01/01 worden de bestellingen afgehaald aan de witte zijdeur.Graag tijdig bestellen!Voor de kerstdagen: voor 20/12Voor de nieuwjaarsdagen: voor 27/12Na deze dagen kunnen wij geen bestellingen meer aanvaarden.Denk goed na over uw bestellingGelieve geen wijzigingen aan te brengen aan de menu’s of schotels.Wij aanvaarden bestelling in de winkel, via telefoon of via mail info@delies-


Waarborg

Er word een waarborg aangerekend bij het gebruik van materiaal. Deze wordt u terugbetaald bijinlevering van het materiaal in oorspronkelijke staat met afhalingsbon (dit om misverstanden tevoorkomen).


Allergenen

Indien u vragen hebt over de allergenen kan u ons altijd telefonisch contacteren (056/774359).
De samenstelling van de producten kunnen altijd wijzigen.

Hoofdgerechten

Inbegrepen in de prijs bij de hoofdschotels:

5 aardappelkroketjes/pp, bloemkool en broccoli, jonge worteltjes, gekarameliseerd witloof, boontjes met spek en ovengebakken trostomaatjes. Appel met veenbessen of peertje in rode wijn

Ovengebakken Kalkoengebraad

Ovengebakken Kalkoengebraad

In een romige roze pepersaus

€ 13.25 / persoon
pers.
Artisanal Beenham Duroc d’Olives

Artisanal Beenham Duroc d’Olives

Huisgemaakte en ovengebakken in champignonsaus 

€ 13.25 / persoon
pers.
Stoofpotje van jonge kalkoen

Stoofpotje van jonge kalkoen

Gebakken kalkoenblokjes geblust met witte wijn en afgewerkt met Boursin en bospaddenstoelen

€ 14.3 / persoon
pers.
Duroc d’Olive Varkenshaasje

Duroc d’Olive Varkenshaasje

Het fijnste deel van het varkenshaasje in een rode porto saus

€ 14.3 / persoon
pers.
Stoofpotje van varkenswangetjes

Stoofpotje van varkenswangetjes

Op lage temperatuur gegaard in een sausje met balsamico en rodenbach

€ 17.4 / persoon
pers.
Wild ragout van hinde

Wild ragout van hinde

Afgewerkt met opgelegde zilveruitjes, champignon, gebakken spekjes en Rodenbach.

€ 17.4 / persoon
pers.
Wilde eendenborst

Wilde eendenborst

Eendenborst gemarineerd met een sherry en sinaasappel.

€ 18 / persoon
pers.
Feestelijk visserspannetje

Feestelijk visserspannetje

Ovenschaaltje gevuld met gekookte zalm, kabeljauw, tongrolletjes, Sint-Jacobsnootjes en garnaaltjes

€ 17.5 / persoon
pers.
Traaggegaarde parelhoen

Traaggegaarde parelhoen

Op vel gebakken in een feestelijk Calvados sausje met gekarameliseerde appeltjes

€ 18 / persoon
pers.
Hertentournedos

Hertentournedos

Kort gebakken hertentournedos in Grand veneur saus

€ 18 / persoon
pers.
Kalkoen natuur

Kalkoen natuur

per kg

€ 9.4 / kg
kg
Gevulde Kalkoen

Gevulde Kalkoen

Feestelijke kalkoen (voor 6 à 8 pers.)
Vulling met truffel, fijne groentjes, kruiden en extra kalkoenfilet

Bakwijze kalkoen:
• Neem de kalkoen 1 uur op voorhand uit de koelkast zodat hij reeds op kamertemperatuur komt.
• Verwarm de oven voor op 125°C
• Gedurende 4 uur in de oven plaatsen

€ 58 / stuk
st.

Winkelmandje

0
Geen items in winkelmandje

Totaal: € 0

Copyright 2017 Versmarkt Delies - Webdesign by Artwerk